Ana içeriğe atla

Famak Makina

/
/
Plastik ve Kompozit

Uygulamalar · Plastik ve kompozit

Plastik ve kompozit yüzey işleme

Kompozit ve plastik parçalarda yüzey hazırlığı ve son işlem için ihtiyaca göre yapılandırılan makinalar.

Kalibre ve son işlem ihtiyacına göre üniteler

Famak, hem kompozit hem plastik malzemelerin hazırlanması ve son işlemi için makinalar üretir. Müşterilerimiz kalibre veya son işlem ihtiyaçlarına göre makinaya farklı üniteler ekleyebilir.

Malzemenize göre çözüm

Plastik ve kompozit uygulamalarında makina, parça ölçüsüne, malzemenin ısıya duyarlılığına ve istenen yüzey kalitesine göre yapılandırılır. Numune parçalarınızla birlikte teknik ekibimize ulaşın; uygun ünite ve aşındırıcı kombinasyonunu birlikte belirleyelim.

Teklif

İşinize uygun makinayı birlikte belirleyelim

Malzemenizi, parça ölçülerinizi ve üretim adedinizi paylaşın; teknik ekibimiz size en uygun konfigürasyonla dönüş yapsın.

Famak Teklif Formu

Formu göndererek kişisel verilerinizin KVKK Aydınlatma Metni kapsamında işleneceği konusunda bilgilendirildiğinizi kabul etmiş olursunuz.