
İki tambur üniteli, PLC kontrollü ahşap kalibre ve yüzey zımpara makinası. 1100 ve 1350 mm genişlik.
R.R. serisi ahşap zımpara makinaları masif panel, kapı ve mobilya parçalarında kalibre ve yüzey zımparası için iki tambur ünitesiyle çalışır. 1100 ve 1350 mm çalışma genişliği seçenekleri sunulur.
Çelik tambur kalibre ve kalınlık almak için, kauçuk tambur standart zımparalama için kullanılır. Makinaya müşteri ihtiyacına göre farklı tipte üniteler eklenebilir; malzeme temizleme fırçası opsiyoneldir.
Seri karşılaştırma · 1100 R.R. / 1350 R.R.
Teklif
Malzemenizi, parça ölçülerinizi ve üretim adedinizi paylaşın; teknik ekibimiz size en uygun konfigürasyonla dönüş yapsın.
Formu göndererek kişisel verilerinizin KVKK Aydınlatma Metni kapsamında işleneceği konusunda bilgilendirildiğinizi kabul etmiş olursunuz.