
Metal parçalarda taşlama, çapak alma, kenar yuvarlama ve parlatma için yarı otomatik masa tipi makina.
T-Grinder, metal parçaların taşlanması, çapaklarının alınması, kenarlarının yuvarlatılması ve parlatılması için yarı otomatik bir son işlem makinasıdır. Elle çapak almaya göre çok daha hızlı ve operatör için daha hafiftir.
Standart vakumlu çalışma masası parçaları çok hızlı sabitler; fırçadan taşlama aletine geçiş kısa sürer ve taşlama baskısını operatör belirler. Paslanmaz çelik, alüminyum ve çelik parçalara uygundur; güvenlik için yalnızca çift elle çalıştırılır.
Teklif
Malzemenizi, parça ölçülerinizi ve üretim adedinizi paylaşın; teknik ekibimiz size en uygun konfigürasyonla dönüş yapsın.
Formu göndererek kişisel verilerinizin KVKK Aydınlatma Metni kapsamında işleneceği konusunda bilgilendirildiğinizi kabul etmiş olursunuz.